Indlæser
Alle priser er inklusiv fragt i hele landet, dog kun på brofaste øer

Referencer - Tilfredse kunder hos SATdanmark

logo-referencer.png

Udtalelse fra Loomis

SATdanmark glæder sig over at være blevet valgt som leverandør af udstyret til Dansikrings værditransportbiler. Dansikring glæder sig til gengæld over valget af SATdanmarks dropbokssystem, da de hermed har fået markedets bedste system til pengetransport. Administrerende direktør for Loomis Dasnmark A/S, Anders Nordkvist udtaler: ”Valget faldt på SATdanmark, ikke kun på grund af det unikke dropbokssystem, men også i allerhøjeste grad på grund af, at vi kender SATdanmarks høje serviceniveau fra tidligere samarbejde”. 

Loomis Danmark A/S har købt systemet til værditransportbiler, og kan nu servicere kunder med afhentning af værdier med et enkelt dropbokssystem, samtidigt med at de kan levere værdier til andre kunder på ruten. 

Dansikring Værdis direktør Nordkvist udtaler: ”Ved at vælge SATdanmarks dropbokssystem CCS kan vi opnå store besparelser både på investerings- og driftssiden, da vi kan genbruge de værditransportkufferter, som vi allerede havde købt tidligere.

SATdanmarks dropbokssystem består af en nyligt opgraderet værditransportkuffert, der monteres på en fuldautomatisk værditransportboks (VTB), hvori værdierne droppes ned og er beskyttet som i et pengeskab. 

”Dropbokssystemet CCS er for nyligt testet hos en sprængningsekspert ved det svenske militær, der forsøgte at sprænge sig ind til værdierne med det resultat, at samtlige sedler blev indfarvet. Intet andet system har hidtil vist sig så effektivt”, direktør for SATdanmark, Frits Lystrup Bech.

Nyheder
Profsafe nøgleskab med 364 nøglekroge

Profsafe nøgleskab med 364 nøglekroge

DKK 13.125,00

Mere
Multi-Cash Selv-Service maskine

Multi-Cash Selv-Service maskine

Mere
Evision SD Seddeltester DANSK DESIGN

Evision SD Seddeltester DANSK DESIGN

DKK 1.312,50

Mere