Indlæser
Alle priser er inklusiv fragt i hele landet, dog kun på brofaste øer

SATdanmark

SATdanmark
SATdanmark er et agenturfirma, som forhandler sikkerhedsprodukter inden for værdihåndtering. 

Med vores mange års erfaring med værdisikring hos både banker og private virksomheder, er vi en troværdig og seriøs samarbejdspartner og garant for den tillid og sikkerhed I som virksomhed søger og har brug for. 

Vores mission er at give kunden en service, der er bedre end forventet. 

For at sikre dette forhandler vi kun gennemtestede produkter og har afdelinger både i Jylland og på Sjælland, og bruger kun godkendte servicemedarbejdere, hvilket gør, at vi altid kan påtage os større opgaver.
Vores underleverandører ligger i Schweiz, Tyskland og Sverige - alle lande hvor kravene til kvalitet er meget høj og vi er løbende i udvikling sammen med netop disse underleverandører for at optimere og finde på nye produkter, som kan øge sikkerheden i Jeres virksomhed.
På kontoret i Randers vedligeholder og reparerer vi sikkerhedsudstyr for vore kunder samt vores samarbejdspartner i Sverige.

Dette øger fleksibiliteten og gør, at vi kender vores produkter fra A til Z. Endvidere giver det os mulighed for at lave specialprodukter, skræddersyet til Jeres behov.
Som eks. kan nævnes, at vi vedligeholder værditransport-biler værditransportselskab mht. isatte værdiskabe og transportable pengeskabe
SATdanmark er i dag markedets førende leverandør af dropboks-systemer og inteligente pengeskabe, med vores brede vifte af produkter er vi et sikkert valg som totalleverandør til Jeres virksomhed, når det drejer sig om værditransport, værdiopbevaring, pengehåndtering. 

SATdanmark tegnes af Frits Lystrup Bech.

Nyheder
Profsafe nøgleskab med 364 nøglekroge

Profsafe nøgleskab med 364 nøglekroge

DKK 13.125,00

Mere
Multi-Cash Selv-Service maskine

Multi-Cash Selv-Service maskine

Mere
Evision SD Seddeltester DANSK DESIGN

Evision SD Seddeltester DANSK DESIGN

DKK 1.312,50

Mere